Om bloggeren

Velkommen til en eskapisme i bøgernes verden!

Mit navn er Louise Nikoline. Jeg er 31 år og bosat i Høje Taastrup sammen med min mand Anders. Jeg har en BA i Informationsvidenskab og kulturformidling og er på nuværende tidspunkt i gang med min kandidatgrad ved Københavns Universitet. Og så er jeg bibliofil med en passioneret lidenskab for bøger samt en stærk trang til at samle på dem.

Jeg har været betaget af litteratur siden jeg lærte at læse og blogger i dag om min helt store passion – bøger. Litteraturen betyder alt for mig. Den byder på nye verdener og eventyr som jeg kan forsvinde væk i. Jeg kan bruge timevis på at sukke over overfyldte og ikke mindst smukke bogreoler. Jeg drømmer mig tilbage til viktoriatidens England, historiske perioder og eventyr og genopdager barndommens sødme. Jeg læser meget og jeg læser alt hvad der fanger min interesse. Jeg forguder klassikere og især britiske, bøger om bøger, klassiske børnebøger og historisk fiktion.

Bloggen her er mit fristed og som læser kan du blandt andet finde boganmeldelser, anbefalinger af bøger, forfatterfokus, bogsnak, læseglæde samt et indblik i mine tilføjelser til bogreolen.

Håber I har lyst til at læse med!